Tuesday, August 18, 2015

:: deko raya ruang tamu 2015 ::

Deko deko raya ruang tamu tahun nih tetap konsepnya  bajet  n pakai jek apa yg ada ... kekdah berjimat ceremat uoollss... hihi cerrr yg throw cushion corak2 chevron tuh x leh tahan tengok dia dok tayang kat kaison tuh yg terrrrgrabbb..

Langsir... table runner n segala mak nenek recyle balik yg der kiranya ulang tayang lah yer... cuma konsep susunan berubah ler sikit..

Tahun nih en. Somi x dpt hulurkan tangan ringankan beban.... kurang sihat.. sib baik de princess kecik hakak.. baik hati tulun bagi tangan  huluq barang pon jadilah janji daa jaa teman mengemaih..

Jadik nin dia  deko yg tah apa2 konsep syiokk sendiri asal kemaihh dah lah noo... heheheh..


Sunday, February 8, 2015

Deko bilik anak

Alhamdulillah done projek mengecat menampal sumer lar.. dlm bilik kekanak nih.. n kekanak pon seronok sgt biler bilik dah tuko pink karer.. bebanyak time kasih kat en. Somi yg berkolobrasi tenaga mengecat ngan menempek wallpaper tuh.. bajet cam biase yg termampu jek janji kekanak mama happy.. ♥♥♥

Thursday, October 16, 2014

Diy tempat lekat fridgemagnet

Kalinih hakak wat pojek diy  tempat lekat fridge magnet hskak nih.. oleh kerana selalu jek kekanak wat main fm nih kat peti ais sampai der yg pecah n der artikel menyatakan bahaya magnet lekat dipeti ais hakak pon ambek inisiatif lekat kan kat frame gambar terpakai spraykan warna hitam seterusnya pojek deco kat dining hall hakak
Hakak tepek gambonye sekali yek

Wednesday, August 27, 2014

::Deko raya ruang tamu 2014 ::

deko hakak biase2 jek x banyak pon ubah tema kaler2 ikot selera kekanak ribena hakak pink vs purple.. si nih lah pemandangan nya ...

Thursday, May 15, 2014

Pelamin tunang ::wati::

Mini pelamin tunang... tuk adik wati.. happy sgt wati.. tema cream+ peach 

Berminat boleh call wassap or pm yek 0173016290

Tuesday, April 22, 2014

Pelamin sanding ::aina::

Pelamin sanding dewan.. pengantin ingin deko pelamin yg simple n sweet... berminat boleh pm / wasap / contact 0173016290

Http://facebook.pelaminbajetmini.com

Monday, March 31, 2014

Pelamin sanding ::laduah::

Pelamin sanding bawah khemah ringkas modern... mewah.. pengantin request untuk pelamin yg ringkas tidak sarat dgn gubahan bunga yg ringkas.. 
Http://pelaminbajetmini.facebook.com
Contact no: 0173016290

Thursday, March 6, 2014

Pelamin tunang ::aizat::

Deko pelamin tunang.. modern.. ngan  chandeliar  yg dihias bunga..

Pm/call/wassap 0173016290

Http://pelaminbajetmini.facebook.com

Monday, February 24, 2014

Pelamin mini tunang ::fiza::

Pelamin mini tunang kalinih tema punk dan hijau turquoise. .. sweet sgt.. hakak pon ske n enjoy mase deco2 pelamin 
Kalo berminat  tuk khidmat pelamin mini ni boleh like page nih yek 
Call 0173016290