Thursday, October 16, 2014

Diy tempat lekat fridgemagnet

Kalinih hakak wat pojek diy  tempat lekat fridge magnet hskak nih.. oleh kerana selalu jek kekanak wat main fm nih kat peti ais sampai der yg pecah n der artikel menyatakan bahaya magnet lekat dipeti ais hakak pon ambek inisiatif lekat kan kat frame gambar terpakai spraykan warna hitam seterusnya pojek deco kat dining hall hakak
Hakak tepek gambonye sekali yek

Wednesday, August 27, 2014

::Deko raya ruang tamu 2014 ::

deko hakak biase2 jek x banyak pon ubah tema kaler2 ikot selera kekanak ribena hakak pink vs purple.. si nih lah pemandangan nya ...

Thursday, May 15, 2014

Pelamin tunang ::wati::

Mini pelamin tunang... tuk adik wati.. happy sgt wati.. tema cream+ peach 

Berminat boleh call wassap or pm yek 0173016290

Tuesday, April 22, 2014

Pelamin sanding ::aina::

Pelamin sanding dewan.. pengantin ingin deko pelamin yg simple n sweet... berminat boleh pm / wasap / contact 0173016290

Http://facebook.pelaminbajetmini.com

Monday, March 31, 2014

Pelamin sanding ::laduah::

Pelamin sanding bawah khemah ringkas modern... mewah.. pengantin request untuk pelamin yg ringkas tidak sarat dgn gubahan bunga yg ringkas.. 
Http://pelaminbajetmini.facebook.com
Contact no: 0173016290

Thursday, March 6, 2014

Pelamin tunang ::aizat::

Deko pelamin tunang.. modern.. ngan  chandeliar  yg dihias bunga..

Pm/call/wassap 0173016290

Http://pelaminbajetmini.facebook.com

Monday, February 24, 2014

Pelamin mini tunang ::fiza::

Pelamin mini tunang kalinih tema punk dan hijau turquoise. .. sweet sgt.. hakak pon ske n enjoy mase deco2 pelamin 
Kalo berminat  tuk khidmat pelamin mini ni boleh like page nih yek 
Call 0173016290

Sunday, February 23, 2014

Pelamin sanding ::azrul::

Pengantin pilih tema biru... 
Kalo der yg berminat  tuk khidmat pelamin mini boleh like page nih yek 
Call 0173016290

Saturday, February 15, 2014

Pelamin nikah ::siti::

Kalinih deko pelamin nikah.. pengantin nak yg simple n sweet jek... pengantin kate nk yg simple2 jek kak x nak yg sarat2... alhamdulillah pengantin ske..

Kalo der yg berminat  yuk khidmat pelamin mini boleh like page nih yek 

https://www.facebook.com/pelaminbajetmini

Call 0173016290

Wednesday, February 5, 2014

Buaian berendoi

Pojek buaian berendoi
Kali nih  wat buaian berendoi pulak.. untuk bb gurl nih..

Kalo nk dptkan khidmat buaian berendoi boleh tgk2 kat page nih

Http://pelaminbajetmini. Facebook.com

Leh call 0173016290